Landwinkel Hansehof CONCEPT

Iets over jezelf

Per 1 mrt hebben Jolanda Burema en Jo Hoogendoorn de leiding overgenomen op de Hansehof van Hans Nijland. Hans heeft de Hansehof 17 jaar geleden  met veel passie en liefde opgezet en vond het tijd om het stokje over te dragen. Met collega`s, vrijwilligers, familieleden, stagiaires en deelnemers bezig geweest om nieuw leven in de Hansehof te brengen.

Zien wat wij hier dagelijks doen met onze deelnemers, werken op de  Boerderij of in de kas, in de Boerderijwinkel, lekker creatief bezig zijn in De Hooimijt of gewoon lekker van de rust en ruimte genieten. We zien jullie graag op de Hansehof.

Iets over je product

In de Boerderijwinkel verkopen we producten verkopen van eigen boerderij. Zoals groentes uit de volle grond, eieren van eigen kippen en vlees van eigen koeien en varkens. Het assortiment van  (eigen) producten word aangevuld met lokale en streekproducten.

Op onze boerderij brengen wij de producten voort vanuit een kringloopgedachte, we verbouwen zelf mais, en hooi voor de koeien en gebruiken eigen mest op het land. Zo creëren we een omgeving waarin wij weinig toevoegen aan een natuurlijk proces.

Elke dag verse groentes van het land. Er zijn volop aardappelen en uien. Proef en ontdek ook onze heerlijke droge worst van eigen varkens. We maken voor u graag een mooi kadopakket.

Jouw visie

Op de boerderij zijn niet alleen maar dieren te vinden. Er is ook een Boerderijwinkel die wordt bediend door begeleiders en deelnemers. Hier verkopen wij vlees afkomstig van eigen vee, eieren afkomstig van onze eigen kippen en groenten die verbouwd worden op de boerderij.

De Hanse Hof werkt zoveel mogelijk als een kringloop. Het land wordt bijvoorbeeld bemest met mest van onze eigen dieren. Ook verbouwen wij zelf zo veel mogelijk het voer voor de dieren zelf; hooi, graan en mais.

Ons doel voor de deelnemers die hun dag besteden bij de Hanse Hof is een zinvolle dagbesteding dat aansluit bij de individuele wens. Voor ons is het belangrijk dat iedereen werk verricht dat niet alleen waardevol is, maar ook aansluit bij ontwikkeldoelen en wensen.